замени някои съвети за охлаждаща течност

При продължително прегряване на двигателя образуването на отлагания, сегментът на появата. На свой ред, се намесва с богата растителност с експлоатацията на клапана, като ги кара да се изгори. Корозия на охладителна система елементи води до разграждане на тях. Всичко това може да се избегне чрез промяна на топлоносителя по подходящ начин.

незабавна смяна на антифриз, независимо от времето на работа изисква, когато има промяна в цвета, мътност, се утаява. Ремонтът на охладителната система и нов материал добавя, че ще предприемат срещу корозия. Поради това количество от него трябва след обновяването ще бъде заменен.

В други случаи на охлаждащата течност работи дата промени. Това е обикновено две или три години. За lobridnyh антифриз – живот, при условие, че превозното средство, когато се презарежда.

Изборът на хладилния агент

Всички съществуващи течности може да се разделят на четири вида:

традиционният;
хибрид;
карбоксилат;
lobridnye.

Повечето от тях се състои от смес на етилен гликол и вода. Разликите между типовете и характеристиките на аксесоари за защита от замръзване: защита от корозия, антипенообразуваща и други подобни.

съдържащи конвенционални добавки, антифризи, базирани на силикати, борати, нитриди, фосфати и амини. Всички тези добавки присъстват едновременно. За да се избегне корозия на охладителната система като силикат антифриз филмово покритие. Най-накрая един филм расте доста голям. може, ако се нагреят до 105 градуса провали добавки. Тези течности често съдържат антифриз дума в заглавието, но те нямат нищо общо с антифриз, които са били произведени в Съветския съюз. Това са най-евтините течности, но да ги използват повече от всяка друга, заради ниската живот. Антифриз Върджил често, че след шест месеца, сигурен знак за корозия.

Антифриз добавка съдържа неорганичен хибрид, но някои от тях заменя с добавки към карбоксилни киселини основава. Ако пакетът има етикет гордо антифриз, не съдържа силикати и борати и амини, фосфати и нитрати, съдържащи се в него. Такава замръзване ще продължи две години. Излива може да бъде всяко превозно средство, но той не се смесва с киселина на основата на антифриз. Но след замръзване може да бъде запълнена без страх. Според класификацията на такъв тип Фолксваген нарича G11 антифриз.

Антифриз добавки въз основа на карбоксилни киселини като G12 или G12 +, съответно. Може да се използва за всички видове превозни средства. Животът от свобода до три години. Свойствата на този материал филм за защита от корозия е много тънка и се формира само в случай, когато има корозия печка. G12 + може да се смесва с антифриз и Frost G11, но с неизбежното намаляване на жизнения цикъл.

С G12 антифриз не трябва да се смесват. Къде антифриз се излива в двигателя, като просто измиване с вода, той започва да се сгъстява. Erode суспензия на фини частици от силикат филм се състои. Wise, първо се промива с киселина чрез промиване с вода и след това отстраняване на леене прясна течност на филма.

Lobridny антифриз G12 ++ е по-рядко от други антифриз и е най-скъпият. вечен живот – – постигане в своя полза, то трябва да се излее върху транспортната лента. Антифриз може да се смесва с други, но животът се намалява. Ето защо, Frost lobridny излее влак кола – не е оправдано.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *