пред два дизайнерски елементи кола

Радиаторната решетка с фаровете са два дизайнерски елементи, които придават на автомобила определен аспект. И в двата случая това появяване е придружен от друг чисто утилитарен.
Въздухът, който достига отделението на двигателя през решетката на радиатора е необходимо по две причини: до образуване на гориво-въздушната смес и да се осигури охлаждането на двигателя. Дори и радиатора се нуждае от въздух, за да се охлади на охлаждащата течност. Радиаторната решетка трябва да има достатъчно място сред да оставя вятъра да премине всеки безпрепятствено. Въпреки това, пространството не трябва да е прекалено голям, за да премине на камъните, което може да навреди на радиатора.

За тази цел, мрежата е оборудвана с хоризонтални и вертикални ребра. За да се избегне вдлъбнатини, в неговата реализация с помощта на метал и пластмаса. Понякога, когато ребрата са твърде широки, решетката се въвежда защитният екран. По този начин, дизайнерите са дадени по-голяма свобода да изразяват себе си. Този аспект не трябва да се пренебрегва, тъй като предната и лого на автомобила представлява основните елементи на признаване и често решаващи имиджа на марката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *