Такъв проблем може да се установи предварително

лагер съединител освобождаване е стабилизиращ елемент на съединителя, който осигурява освобождаването и достатъчно свобода на движение. Защото след всяка предавка промените ръкава съединител се разтяга, лагер съединител освобождаване също е предмет на износване. Въпреки това, този процес зависи в голяма степен от връзката между компонентите и изискванията им за работа. Във вътрешността на съединителя, първо да се повреди обикновено са тюлени. В резултат на притискащата плоча на съединителя продължава да се движи към маховика и втулката за съединител диск.

Тази операция се извършва от мембранни пружини, които, обаче, проявяват по-малко сила, когато интервалът между притискащата плоча и втулката съединител е незначителна. Силата на sostentatrice е, следователно, не по-дълъг, произведено. Ето защо, този интервал трябва да бъде коригирана на редовни интервали до пълното износване на покритията. В съвременните автомобили, тази операция се извършва автоматично. В противен случай, пружините ще се развият напълно и съединител освобождаването вече не би било възможно. На практика това означава, че предаването не може да се изолира повече от двигателя и въртящия момент ще действа също на превключване. Такова явление се случва, когато забележите шокиращ шумове по време на смяна на предавките. задържане на съединителя и това води до триене, което, от своя страна, води до прекомерно нагряване на покритията, притискащата плоча и маховика. Дискът за съединител и маховик може да се счупят или да се деформира, като по този начин се излага на риск правилното функциониране на съединителя. За съединител освобождаване носещ това означава пълно унищожаване. Увреждането е значителна, обаче, дори в случая, където интервалът между лоста съединителя и лагера е недостатъчно.

Една индикация е игра промяна на педала на съединителя. Ситуацията става критична, когато разстоянието е необходимо да се задейства командата става по-малко от 10 мм. Затова преди измерването на играта на педала, а оттам и ремонт на лагера на съединителя освобождаване може да бъде много полезно, за да се гарантира правилното функциониране кола. Независимо от марката се интересувате, ние ще намерим парчета от отлични качество на части (например, спирачни маркучи, на смукателния клапан, хидравличен филтър и т.н.) на много изгодна цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *