Как да изберем вратовръзка за цветна риза: маса

Сега помислете за конкретни примери, които ще помогнат да определите коя вратовръзка да изберете за дадена риза. Ако ги използвате, винаги можете да изглеждате хармонично и естетически.

Комбинация от цветове и шарки: таблица

С риза с розови нюанси, вратовръзката от лилаво, бургундско или лилаво е идеално комбинирана. За да създадете контраст, синя вратовръзка ще работи и моделът му може да повтаря модела на ризата. Нежна комбинация се получава при комбиниране на розова риза и сива вратовръзка.
Синята риза е перфектно комбинирана със синьо вратовръзка, тя може да бъде монофонична или с шарка или шарки. Основното е, че цветът на ризата не е твърде наситен, за да не отвлича вниманието. Червената вратовръзка ще изглежда оригинална на син фон. Най-смелите могат да изберат оранжевата вратовръзка.
С една синя риза, ще изглежда добре да вратовръзка сив нюанс. Интересна комбинация се получава с червена вратовръзка. Ако ризата е тъмна, класическа черна вратовръзка ще работи. За празник и партита без строг код за обличане можете да носите жълта вратовръзка.
Бордо ризата е най-добре комбинирана с черно или синьо вратовръзка. Една грандиозна комбинация ще бъде риза „Бордо“ и синя ивица, която ще има същия тон с ризата.
Виолетовата риза изглежда добре със сива вратовръзка и тонът й трябва да е по-наситен. Също така подходящо е черно или ярко лилаво вратовръзка с модел като риза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *