Класическа бяла тениска трябва да бъде за всеки

Така че оценяваме грешната страна на новата тениска. Шевовете трябва да са равномерни, без шевове, да не липсват. лошо качество тениски са пришити бързо поради ниската цена, така че оценяващите шевовете наистина може да се каже много за дълготрайността избере дрехи. Освен това, необходимо е да се разбере и за невидими недостатъци, които принадлежат на адаптирането.

Ако рязане и ушие правилно, риза, и след много промивки (дори и опърпани), винаги ще бъде симетричен. Поставете нова риза ръкав в ръкава, и погледнете на изкривяванията.

Ако нещо не се връзва в продължение на поне половин сантиметър, вече е възможно да го или лошо шивашки изхвърли, или нарязани, в резултат на тези промивки половин сантиметър се превръщат в разлика отбил между лявото и дясното си страни. И в това отношение, за да кройката и шият, за материала, никога не може да мисля, че той определено е най-евтиният и нестандартното. Ако шевовете са идеална точка, че е време да се направи оценка на самата тъкан.

Какъв вид тъкан да изберете тениска? Решете себе си, зависи от целта, бюджета и личните предпочитания. Но това е желателно, че всеки от избраните тъкани е вярно за качество и естественост. Въпреки че за ежедневно износване не е необходимо да купувате нещо много скъпо. Също така, що се отнася до спорта, не трябва да спасявате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *